IMG_8524_edited.jpg
Groen Omrand Esthetiek en Spa Logo (9).png

Op een landelijke locatie tussen de Brabantse plaatsjes Loosbroek en Nistelrode, hebben wij op de achterplaats van ons woonhuis Buitenlocatie De Kweek gebouwd. De Kweek staat voor inspiratie, kweken van nieuwe ideeën, maar ook letterlijk het kweken van groenten en bloemen.
 

Onder een stretchtent van 100m2 kun je in de buitenlucht aan de slag met outdoor cooking workshops. Sinds 2021 zijn wij een officiële The Bastard Dealer en workshop locatie. Groepen van maximaal 30 personen kunnen een workshop boeken en eventueel de locatie afhuren voor een meeting. Bij ons leer je niet alleen barbecueën of met vuur koken, maar je leert ook hoe je met diverse keukenaccessoires en -machines tot een fantastisch gerecht komt. Het creëren van een verfijnd gerecht, door robuust te koken.

 

Onze outdoorcooking workshops zijn natuurlijk ook beschikbaar voor open inschrijving. Houd hiervoor de agenda op onze website in de gaten. Voor meer informatie over Buitenlocatie De Kweek ga naar www.buitenlocatiedekweek.nl