AANGENAAM

Wij, Lotte en Jelmer, hebben een grote passie voor lekker eten. Zoeken naar nieuwe smaakcombinaties, experimenteren met bereidingstechnieken , maar bovenal het werken met mooie en eerlijke ingrediënten! Telkens weer proberen wij onze gasten te verassen met prachtige, creatieve catering concepten waarbij alle puntjes op de i staan. Want het eten is natuurlijk ontzettend belangrijk, maar het totale plaatje speelt een minstens zo grote rol. Daarom besteden wij bijvoorbeeld altijd extra aandacht aan de opmaak van onze borden, of de opstelling van een buffet. Wij zien onze gerechten én onze service als een totale beleving.
 

Maar wie zijn wij? We stellen ons graag voor. 
 

Water en vuur.jpg

JELMER

Al ruim zes jaar combineert Jelmer zijn journalistieke achtergrond met zijn passie voor (buiten)koken. Hij ontwikkelt recepten, is co-auteur van verschillende kookboeken, begeleidde workshops bij Restaurant De Librije en met zijn mobiele kamado aanhangwagen leert hij mensen door heel Nederland om het ultieme uit hun barbecue te halen op culinair niveau. Jelmer is sinds 2021 de officiële pitmaster van
The Bastard. 

Lot fotografie -All Eyes On You-_1703.JPG

LOTTE


Lotte is van oorsprong decaan op een middelbare school. Haar liefde voor eten en ondernemen heeft in 2016 het roer overgenomen. Inspiratie haalt ze uit reizen. Ze reist het liefst de hele wereld over en bezoekt bijzondere restaurants. Ondertussen heeft ze verschillende horeca concepten opgezet en weer verkocht. Maar De Melksnor blijft toch haar vertrouwde basis waar ze nog steeds alle creativiteit in kwijt kan. Ondertussen is ze ook op de HAS omgeschoold tot creatieve conceptdesigner. Want dat doet ze met volle overgave; het bedenken van nieuwe, creatieve concepten.

Lot fotografie -All Eyes On You-_1676.JPG