logo-nieuw-klein (1).jpg

Barbecueën is tegenwoordig meer dan alleen maar grillen. Het is een beleving!
Alles voor de smaak biedt op locatie een fantastische barbecue ervaring waarbij verschillende technieken worden gebruikt; roken, grillen, revearse sear en low&slow cooking. 
Van barbecue buffets tot luxe meergangen diners. 
Maatwerk vinden we belangrijk, daarom bekijken we graag elke aanvraag apart en met zorg zodat we de gast op een fantastische manier in de culinaire watten kunnen leggen. Voor een greep uit ons aanbod en een indicatie van wat wij kunnen betekenen, klik op de button.

268997067_724825412014050_5523071198898729172_n_edited.jpg

CATERING

Genieten van een heerlijk barbecue buffet, maar dan net even wat anders. Wij zorgen voor een unieke smokey beleving! Niet standaard hamburgers, maar juist prachtige, lokale vleesproducten zoals sukade of op locatie, warm gerookte zalm. We houden van goede en eerlijke producten en bereiden dit met liefde. Ook bieden wij brasserie tot high cuisine meergangendiners aan vanuit onze aanhanger. We luisteren goed naar jouw wensen en bieden een op maat gemaakte offerte aan.

EVENTS

Wij maken graag jouw gasten blij met heerlijke barbecue gerechten! Omdat barbecueën al lang niet meer alleen in de zomer gebeurt, bieden wij het hele jaar door catering aan met een rokerige beleving. Of het nu gaat om rijkelijk gevulde, gepofte aardappels (loaded potatoes), hamburgers, hotdogs of een high cuisine gerecht met gegrilde sukade en pompoen crème; de veelzijdigheid van de barbecues waar wij mee werken, in combinatie met onze creatieve en culinaire inslag, zorgt voor een catering om nooit te vergeten. 

255127369_714521589941573_6052474128398485649_n_edited.jpg
IMG_8317_edited.jpg

WORKSHOPS

Alles voor de Smaak biedt barbecue workshops voor maximaal 24 personen met de kamado aanhanger.
In onze basics workshop leer je de absolute basisvaardigheden voor het gebruik van je kamado. We beginnen bij de brandstofkeuze en het aansteken en we gaan daarvandaan diep in op temperatuurbeheersing, maar ook het toepassen van de belangrijkste technieken. Zoals: roken, reverse sear, low & slow, high & fast en caveman style. De gasten maken mooie gerechten klaar in deze workshop en mogen deze zelf lekker nuttigen. 

SPECIFICATIES

Voor barbecue buffetten hanteren wij een maximum van 70 personen.

 

Voor specifieke

High cuisine of Brasserie meergangen diners hanteren we een maximum van 20 personen.

Stroombehoefte:     Per opdracht verschillend; 1 of 2 
                                  groepen 3500 watt

 

Watervoorziening:   Op locatie één waterpunt

BBQ Trailer:              Lengte: 3,5 meter

                                  Breedte: 1,80 meter
Trailer en buffet:      Lengte: 6 meter
                                  Breedte : 3 meter

IMG_8317_edited.jpg
251930063_423223289388349_4008243020969745558_n (1).jpg